fredag 22 maj 2009

Gäster


Idag har vi en grupp gäster från Småland här, och tidigare i veckan var Birka folkhögskola här med en grupp. Fullt upp för mig alltså och Holger som är borta och "softar" i New York! Men det är bara trevligt att det rör på sig lite under lågsäsong också. Det är släktingar till våra goda vänner och grannar Mats och Karin Eriksson som letat sig upp hit till Kristihimmelsfärdshelgen. Mats och Karin är naturfotografer med mycket mera och driver företaget http://www.taiga.z.se/. Det är Mats och Karin som har tagit rovdjursbilderna som numera pryder våra pensionatsrum.
Snart ska jag iväg till potatislandet, för gissa vem som är där? Jo, favoritnordsvensken Trolla som skall plöja raderna till potatissättningen! Solen skiner, svalorna flyger och vad gör det då att Holger via Skype i morse meddelade att de hade besökt Central Park i New York i 30 graders värme?

3 kommentarer:

M A Friman sa...

Man skall hitta livets ljusglimtar oavsett var man befinner sig eller vad man gör. Det är rätt och härlig inställning. Trevlig helg!

bronco sa...

Hej och hå från Såå, vi kan ju läsa varandras bloggar istället för att ses....nä, men förhoppningsvis både och. Jättehärlig blogg, och extra roligt att det är liksom ett starkt hästtema!!! Ses i möra!
/a-k

Tova sa...

Jag är lite dum på det här med bloggar ännu Anna-Karin, men jag kommer inte åt din blogg?
Vi får reda ut det där i möra, vad kul att du är på skolan nu!