lördag 11 juli 2009

Sankt Olavsloppet




För första gången deltog i år från vår familj sonen Jonathan i St. Olavsloppet, för Vallbo SK. I år fick klubben till ett riktigt stort och duktigt lag, de ligger runt plats 100 i lagtävlingen.
Nästa år tänker sig nog mamman Tova och en av våra ungdomar också vara med, men vi tänker LÅNGSIKTIGT och har så smått börjat träna i ...förrgår.
Jonathan sprang ca 6 km precis över Riksgränsen till Norge, han gjorde det så bra och vi föräldrar är förstås så stolta som bara föräldrar kan vara. Bilderna visar växlingen när han tar över stafettbanden från vår granne Martin.
Vallbo SK är Vallbos egen sportklubb. Klubben har anlagt ett elljusspår i Vallbo, har årligen aktiviteter för hela familjen såsom skidträffar, pulkarace och inte att förglömma, en årlig fest i samband med årsmötet. I år har grannen och tillika islandshästägaren Pia-Lena Widén tagit över ordförandeklubban, och hon sköter den med den äran.
Det är verkligen roligt att en sportklubb i ett så litet område som Vallbo- Fångåmon och Östra Vålådalen kan få ihop ett så stort lag till St. Olavsloppet, och den som bör få åt sig äran för detta är nog Christer Långström, bördig från Vallbo.

Inga kommentarer: